Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Σύνδεση

Sharp

sharp

SHARP

Η SHARP CORPORATION, ιδρύθηκε το 1912 από έναν μεταλλουργό στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Πήρε το όνομά της το 1915, από την παγκοσμίου πρωτοπορίας εφεύρεση του ιδρυτή της, το «πάντα αιχμηρό» μηχανικό μολύβι, αφού SHARP στα Αγγλικά σημαίνει «αιχμηρός». Από τη δεκαετία του 1920, όταν άρχισε να σχεδιάζει και να αναπτύσσει ραδιόφωνα, ξεκίνησε η πορεία της SHARP στο χώρο των ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών. Από το 1953, προχώρησε στην ανάπτυξη και κατασκευή τηλεοράσεων, ενώ σήμερα αποτελεί τον κύριο κατασκευαστή και προμηθευτή LCD οθονών στον κόσμο και την 5η εταιρία παγκοσμίως σε πωλήσεις τηλεοράσεων.

 

Το 1964 η SHARP, ακολουθώντας μια ήδη μακρόχρονη παράδοση στην ανάπτυξη και την καινοτομία,  ανέπτυξε την πρώτη αριθμομηχανή με τρανζίστορ στον κόσμο. Δύο χρόνια αργότερα, το 1966, η SHARP παρουσίασε την πρώτη αριθμομηχανή με ολοκληρωμένο κύκλωμα (τσιπ) στον κόσμο. Η πρώτη αριθμομηχανή με κύκλωμα LSI σε μαζική παραγωγή, εισήχθη στην αγορά πάλι από την SHARP το 1969. Αυτή η τεχνολογία ήταν και η μεγάλη επανάσταση στο χώρο των αριθμομηχανών, αφού επέτρεψε την παραγωγή μονάδων σε μέγεθος «τσέπης» σε φιλική για το κοινό τιμή, καταλήγοντας να εδραιώνει την κατηγορία σαν «καθημερινό» προϊόν τόσο στις ΗΠΑ, όσο και παγκοσμίως.
 

Πάντα καινοτόμος, η SHARP παρήγαγε την πρώτη αριθμομηχανή LCD το 1973, τεχνολογία που ακολουθείται ακόμη και σήμερα.
 

Πρόσφατα η SHARP γιόρτασε τα 100 χρόνια της, εδραιώνοντας ακόμα περισσότερο την ηγετική της θέση στο χώρο, αλλά και αναδεικνύοντας το οικολογικό της προφίλ, αφού φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της λίστας της Greenpeace, για τις περιβαλλοντικά φιλικές της πρακτικές τόσο στην παραγωγή, όσο και στη διάθεση των προϊόντων της.
 

Σήμερα, σε έναν κόσμο συνεχών αλλαγών και προκλήσεων, η εταιρία μας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι αυτός ο κολοσσός της καινοτομίας και της ανάπτυξης, μας εμπιστεύεται για τη διάθεση των αριθμομηχανών της στην Ελληνική αγορά. Το μεγαλύτερο όνομα στο χώρο είναι πλέον κοντά σας με λύσεις για κάθε περιβάλλον, επαγγελματικό ή μη, λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη.
 

Έτσι, ο επαγγελματίας που θα διαθέτει το προϊόν στο κατάστημά του, μπορεί να αισθάνεται πλέον ότι θα προσφέρει στο πελατολόγιό του, ένα παγκοσμίου φήμης και αξιοπιστίας προϊόν, διαφυλάσσοντας ταυτόχρονα την κερδοφορία του, αλλά και αυξάνοντας τη φήμη της επιχείρησής του, προσελκύοντας, όλο και περισσότερους καταναλωτές.

deliveryΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ

phone210 - 3737000
Τηλέφωνο Παραγγελιών

Ακολουθήστε μας
facebookyoutube