Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Σύνδεση

Motorola

motorola9 140x140

MOTOROLA

Η  MOTOROLA, είναι μια από τις ηγετικές παγκοσμίως εταιρίες στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, ταυτόσημη με την ασύρματη επικοινωνία σε υψηλό επίπεδο προδιαγραφών. Είναι η εταιρία η οποία, είναι γνωστή στο ευρύ κοινό για τα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, αλλά και σε ειδικότερες κατηγορίες χρηστών για τις ασύρματες συσκευές επικοινωνίας (PMR), με το όνομά της να είναι ταυτόσημο της κατηγορίας αυτής των προϊόντων.

 

Η MOTOROLA πρωτοπορεί στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης, από την ίδρυσή της το 1928 στο Schaumburg του Illinois των Ηνωμένων Πολιτειών. Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι κατέχει την πρωτιά στις νέες τεχνολογίες, όντας ο εφευρέτης του φορητού κινητού τηλεφώνου από το 1972 ακόμα!
 

Τα τελευταία χρόνια, ο διαχειριστής του μεγάλου αυτού ονόματος, αναγνωρίζοντας τη δυναμική και τον επαγγελματισμό με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις νέες προκλήσεις της αγοράς, μας εμπιστεύτηκε την εισαγωγή και διανομή των προϊόντων βρεφικών ενδοεπικοινωνιών της MOTOROLA στην Ελλάδα.
 

Στις επόμενες σελίδες, μπορείτε να δείτε συναρπαστικά μοντέλα Baby Phones MOTOROLA, τα οποία εκμεταλλεύονται αποκλειστικά τη νέα ψηφιακή τεχνολογία, με καινοτόμες πρακτικές κρυπτογράφησης, αλλά και οικολογικούς προσανατολισμούς, ώστε τόσο ηχητικά, αλλά και μέσω λήψης εικόνας, να μπορεί ο τελικός χρήστης να εποπτεύει  όχι μόνο βρέφη, αλλά και μεγαλύτερα παιδιά, άτομα ηλικιωμένα ή με αναπηρία που χρειάζονται συνεχή βοήθεια και εποπτεία, ακόμα και τα αγαπημένα τους κατοικίδια!
 

Η MOTOROLA, παρουσιάζοντας αυτήν την παγκόσμια συλλογή επικοινωνίας μέσω της εταιρίας μας, δίνει επαγγελματικού επιπέδου λύσεις σε εξαιρετικά «ευαίσθητες» οικιακές ανάγκες, όπως αυτές της βρεφανάπτυξης, της περίθαλψης και της φροντίδας και εποπτείας κατοικιδίων.
 

Πρόσθετη αξία στην επένδυση των χρηστών των οικιακών ενδοεπικοινωνιών της MOTOROLA, αποτελεί η εγγυημένη ποιότητα εξυπηρέτησης μετά την πώληση, αφού εκτός από την πανευρωπαϊκή γραμμή καταναλωτή, η οποία ανταποκρίνεται σε όλες τις γλώσσες σε ό,τι αφορά απορίες που σχετίζονται με χρήση και συντήρηση, υπάρχει και η εγγυημένη κάλυψη συντήρησης από τους άριστα καταρτισμένους συνεργάτες της εταιρίας μας.
 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας μας.

 

Δείτε τη συλλογή Motorola

Baby Monitors

Pet Monitors

deliveryΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ

phone210 - 3737000
Τηλέφωνο Παραγγελιών

Ακολουθήστε μας
facebookyoutube