Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Σύνδεση

Olympus

olympus

OLYMPUS ELECTRIC

H K.A. ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. πάντα πιστή στις αξίες της, εισάγει τη μοναδική σειρά ρολογιών Olympus Electric. Επώνυμα επιτραπέζια ρολόγια ποιότητας που έρχονται στα ράφια σας για να καλύψουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας.

Παρουσιάστε στους πελάτες σας επιτραπέζια ρολόγια ποιότητας, αθόρυβης λειτουργίας ή χαμηλού επιπέδου θορύβου για τις πιο οικονομικές εκδόσεις, μηχανισμός ακριβείας, φωτιζόμενη οθόνη και σχεδιασμός που εντυπωσιάζει.

Σίγουρα τα επιτραπέζια ρολόγια Olympus θα τα αναζητήσουν άνθρωποι κάθε ηλικίας, η νέα μητέρα που δε θέλει να ξεχνάει τα γεύματα του μωρού της, οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας οι οποία θέλουν τη σιγουριά του δυνατού ξυπνητηριού, το παιδί που μαθαίνει να είναι υπεύθυνο και να ξυπνάει μόνο του.

Η ειδική συσκευασία blister πραγματικά εντυπωσιάζει, προσφέρει ευκολία στη προβολή μέσω stand, αλλά και όρθια σε ράφι. Προβάλλεται σωστά το προϊόν σας και αφήστε το να πουλάει από μόνο του.

Αγαπητοί συνεργάτες η Olympus είναι σε θέση σήμερα να σας λύσει τα χέρα στην αγορά του επιτραπέζιου ρολογιού. Εξασφαλισμένη ποιότητα, εξαιρετικός σχεδιασμός, ανταγωνιστική τιμή και όλα αυτά σε μια υπέροχη blister συσκευασία. 

Olympus1

 

Δείτε τη συλλογή Olympus

deliveryΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ

phone210 - 3737000
Τηλέφωνο Παραγγελιών

Ακολουθήστε μας
facebookyoutube