Σύνδεση

Zanussi

ZANUSSIH Zanussi αποτελεί ηγέτη στο κλάδο λευκών συσκευών, μικροσυσκευών και ειδών οικιακών σκευών. Δραστηριοποιείται με εξαγωγές από το 1946, σε όλο τον κόσμο έχοντας κατακτήσει τη φήμη των πλέον καινοτόμων προϊόντων με τον εξαιρετικά μοντέρνο σχεδιασμό.

 

Το 1916 ο Antonio Zanussi ιδρύει ένα μικρό εργαστήριο και με τη βοήθεια του γιου του ξεκίνησε η επιχειρηματική τους δραστηριότητα κατασκευάζοντας αρχικά ξυλόσομπες και φούρνους.

 

Η εταιρεία χαρακτηρίζεται ως “Excellence in Design and Innovation” και όχι άδικα καθώς από την έναρξη της λειτουργία της επενδύει συνεχώς στην έρευνα, τη καινοτομία και το σχεδιασμό των προϊόντων της

 

Το νέο project της εταιρείας στοχεύει στην ανάπτυξη ενός καινούριου σημείου πώλησης, με την αξιοπιστία και ποιότητα του ονόματος Zanussi. Σκεύη που δεν περνάνε απαρατήρητα και από τον πιο απαιτητικό καταναλωτή καθώς χαρακτηρίζονται από την υψηλής ποιότητας κατασκευής τους, την ευκολία χρήσης και φυσικά τον Ιταλικό σχεδιασμό τους. 

 

Έχουμε τη τιμή να μπορούμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ολοκαίνουρια σειρά οικιακών σκευών της εταιρείας Zanussi, που θα αποτελέσουν υψηλής επισκεψιμότητας key point σε κάθε κατάστημα προσφέροντας υψηλό περιθώριο κέρδους 

ZANUSSI1

 

Δείτε τη συλλογή Zanussi

deliveryΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ

phone210 - 3737000
Τηλέφωνο Παραγγελιών

Ακολουθήστε μας
facebookyoutube