Σύνδεση

Telefunken

 


TELEFUNKEN

 

Mε ιδιαίτερη ικανοποίηση η εταιρεία μας Κ.Α. ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ « ανακοινώνει το λανσάρισμα  με χαρά ενημερώνει τους συνεργάτες της ότι εφεξής στη συλλογή μικροσυσκευών που διαθέτει  στην Ελληνική Αγορά συμμετέχουν όλοι οι νέοι κωδικοί TELEFUNKEN , οι οποίοι αποτελούν το πρώτο βήμα της ιστορικής Γερμανικής εταιρίας στο χώρο της καταναλωτικής οικιακής μικροσυσκευής.


Η ιστορική Γερμανική μάρκα TELEFUNKEN  ιδρύθηκε το 1903 με έδρα το Βερολίνο και σύντομα έγινε παγκόσμια γνωστή για την ποιότητα  και πιστότητα της στα προϊόντα ήχου και εικόνας .  Ήδη από τον πρώτο παγκόσμιο  πόλεμο  η TELEFUNKEN κατασκεύασε το πρωτοποριακό και μοναδικό σε όλο τον κόσμο σύστημα πλοήγησης radio navigation για τα  Zeppelin !  Σύντομα επεκτάθηκε σε διάφορους τομείς προϊόντων εξαπλώνοντας το δίκτυο της στην Ευρώπη και στην Αμερική  δημιουργώντας και κατακτώντας αγορές .

 

Οι οικιακές μικροσυσκευές TELEFUNKEN χαρακτηρίζονται από την υψηλή αισθητική και άνετη χρήση  τους , την ευρηματικά μεγάλη ποικιλία ειδών , την ελκυστική συσκευασία τους  και τις εξαιρετικά ικανοποιητικές τιμές πώλησης οι οποίες συνδυάζουν το value for money αποδεικνύοντας ότι η συνάρτηση σχέσης τιμής και ποιότητας είναι αυταπόδεικτη.


Οι οικιακές μικροσυσκευές TELEFUNKEN  φέρουν όλες  τις απαιτούμενες ποιοτικές πιστοποιήσεις  ενώ εξελίσσουν συστηματικά την περαιτέρω  ποιοτική τους αναβάθμιση σχεδιάζοντας  νέα είδη ικανά να εξυπηρετήσουν κάθε  καταναλωτική ανάγκη.


TELEFUNKEN Η ιδανική πρόταση για ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα για κάθε καταναλωτή .

 

 

Δείτε την πλήρη συλλογή TELEFUNKEN Εδώ!

deliveryΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ

phone210 - 3737000
Τηλέφωνο Παραγγελιών

Ακολουθήστε μας
facebookyoutube