Σύνδεση

Taurus

TAURUS

H Taurus ιδρύθηκε το 1962, από «βετεράνους» στο χώρο της οικιακής αγοράς και γρήγορα εδραιώθηκε σαν η κύρια εταιρία μικροηλεκτρικών συσκευών σε ολόκληρη την Ιβηρική χερσόνησο. Στη διάρκεια αυτών των 50 ετών, η Taurus  εξελίχθηκε σε μία από τις κορυφαίες εταιρίες στη βιομηχανία των μικροηλεκτρικών συσκευών, με κραταιά παρουσία και στις 5 ηπείρους.
 

Εξαντλητικοί έλεγχοι, οι οποίοι διενεργούνται τόσο από το τεχνικό, όσο και από το τμήμα ελέγχου ποιότητας της Taurus, εγγυώνται τη σωστή λειτουργία, αλλά και την ασφάλεια όλων των συσκευών, πριν αυτές κυκλοφορήσουν στην αγορά και φτάσουν στα χέρια του τελικού καταναλωτή!
 

Όλες οι συσκευές ελέγχονται εξονυχιστικά, σε ό,τι αφορά την εναρμόνισή τους με κάθε ισχύουσα κοινοτική οδηγία, όπως για παράδειγμα την 2011/65/eu, η οποία επαληθεύει ότι τα μέρη και εξαρτήματα κατασκευής των συσκευών Taurus, δεν υπερβαίνουν τα επιτρεπτά επίπεδα συγκεκριμένων ουσιών (R.O.H.S) και της ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας, σύμφωνα με την ντιρεκτίβα 89/336/EEC (CE).
 

Επίσης, δίνεται μεγάλη σημασία σε ελέγχους που αφορούν τη σωστή συσκευασία των συσκευών, αλλά και δοκιμές ρίψης των εξωτερικών κιβωτίων που περιέχουν συσκευές Taurus, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ότι το προϊόν, δεν διατρέχει κίνδυνο αλλοίωσης των προδιαγραφών του, λόγω μεταφοράς ή αποθήκευσης, εφόσον φυσικά τηρούνται οι οδηγίες όπως περιγράφονται στις εξωτερικές συσκευασίες!
 

Εκτεταμένη είναι και η επένδυση της εταιρίας στην έρευνα και την ανάπτυξη των προϊόντων της, αφού όλες οι συσκευές που φέρουν την ετικέτα της Taurus, αναπτύσσονται στο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης του Ομίλου, στην πόλη της Oliana της βόρειας Ισπανίας.
 

Η καινοτομία, η ευρηματικότητα, το μοντέρνο design, αλλά και η εξέχουσα ποιότητα κατασκευής, βρίσκουν την εφαρμογή τους στα προϊόντα προσωπικής περιποίησης της TAURUS.
 

Βασισμένοι στις ήδη εκτεταμένες γνώσεις τους, τους ανεξάντλητους πόρους τους, αλλά και τη συνεχή επένδυσή τους στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης, οι άνθρωποι της TAURUS, κατόρθωσαν να αναπτύξουν μια σειρά από μοναδικά προϊόντα, τα οποία εκμεταλλεύονται όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία της προσωπικής περιποίησης.

 

Τρανό παράδειγμα, η σειρά συσκευών με τεχνολογία υπέρυθρης ακτινοβολίας (IST), η οποία δίνει στον επαγγελματία, αλλά και στον απαιτητικό ιδιώτη, το απόλυτο εργαλείο ακρίβειας, παραγωγικότητας και εργονομίας, στο χώρο του hair styling. Η σειρά των συσκευών με Argan Oil, προσφέρουν μοναδικό styling, με ύψιστο βαθμό φροντίδας και ασφάλειας για τα μαλλιά. Η σειρά από κοπτικά της TAURUS, με τεχνολογίες κραμάτων τιτανίου και ανοξείδωτου χάλυβα, εγγυώνται επαγγελματικά αποτελέσματα.
 

Φυσικά, πιστοί στις αρχές μας και στις επιταγές της εποχής, έχουμε εξασφαλίσει για τους πελάτες μας, όλα τα πλεονεκτήματα της σειράς Taurus Personal Care, σε πάντα ανταγωνιστικές τιμές, διαφυλάσσοντας παράλληλα, τόσο τα υψηλά ποσοστά κερδοφορίας τους, όσο και την αποδοχή στο δικό τους πελατολόγιο.
 

Μέσω μιας εκτεταμένης διαδικασίας εθνικής και διεθνούς επέκτασης, ο Όμιλος Taurus, έχει μετατραπεί σε ένα ισχυρό εθνικό εταιρικό γκρουπ, ειδικευμένο στο να καλύπτει τις ανάγκες νοικοκυριών σε όλο τον κόσμο, με παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες.
 

H Taurus, μέσα από την συνεργασία με την εταιρεία μας, προσβλέπει στην δομημένη ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά, προκειμένου να δώσει λύσεις στην κουζίνα, και όχι μόνο, κάθε νοικοκυριού, με σεβασμό προς το μέσο ελληνικό εισόδημα.

 

Δείτε τη συλλογή της Taurus

deliveryΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ

phone210 - 3737000
Τηλέφωνο Παραγγελιών

Ακολουθήστε μας
facebookyoutube