Σύνδεση

Blaupunkt


BLAUPUNKT

 

Η BLAUPUNKT από το 1923 (έτος ίδρυσης) συνέδεσε το όνομα της με την ισχυρή λήψη σε κάθε τύπου δέκτη ραδιοφώνου και με αυτό τον τρόπο καθιερώθηκε στη συνείδηση των καταναλωτών σαν υψηλής ποιότητας όνομα!
 

Σήμερα, με μία συλλογή ραδιοφώνων, σε λευκό και μαύρο χρώμα, τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες (τσέπης, γραφείου, ταξιδίου κλπ) τόσο σε αναλογικά όσο και σε ψηφιακά μοντέλα, η BLAUPUNKT αναλαμβάνει την ευθύνη της ποιότητας λήψης ακόμα και στις ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ αλλά ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΛΗΨΗΣ!
 

Αν πραγματικά θέλετε ΕΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ «ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ» όποιον σταθμό εσείς θέλετε και όχι μόνο «ότι υπάρχει»,  τότε αυτή είναι η εταιρία που πρέπει να εμπιστευτείτε και να συστήσετε στους πελάτες σας!
 

Από το 2014, χάρη στην εξαιρετικά «φιλική» τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας, η εξαιρετική ποιότητα της BLAUPUNKT είναι πλέον προσιτή σε κάθε εισοδηματική τάξη, ενώ παράλληλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά διατηρούνται σε κορυφαίο επίπεδο.
 

Το ραδιόφωνο ανέκαθεν αποτελούσε όχι μόνο ένα μέσο ενημέρωσης ή διασκέδασης ατομικής χρήσης (όπως πλέον σήμερα είναι τα κινητά ή άλλα πολυμέσα επικοινωνίας και ακρόασης), αλλά και μια αυτόνομη συσκευή λήψης της οποίας το αποτέλεσμα μπορεί να απολαμβάνει μια παρέα/οικογένεια κλπ, χωρίς να χρειάζεται να υπάρχουν στην ατμόσφαιρα ασύρματα δίκτυα και άλλες ενδεχόμενα επιβλαβείς συχνότητες!
 

Με την ευκαιρία αξίζει να σημειωθεί, ότι κάθε ραδιόφωνο BLAUPUNKT αποτελεί προϊόν ειδικής και μοναδικής σχεδίασης, η οποία έχει σκοπό να κάνει το προϊόν ιδιαίτερα χρηστικό και φιλικό σε κάθε ηλικία και επίπεδο ακροατή!
 

Όλα τα ραδιόφωνα της συλλογής αυτής (εκτός από τα δύο μοντέλα τσέπης) διαθέτουν στερεοφωνική έξοδο ακουστικών (που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σύνδεση με εξωτερικό σύστημα ενισχυτή-ηχείων). Τα επιτραπέζια μοντέλα έχουν την επιπλέον δυνατότητα σύνδεσής τους (LINE-IN) με άλλες εξωτερικές μονάδες αναπαραγωγής μουσικής (π.χ. Mp3 player/laptop) προκειμένου να διευκολύνουν σύνθετες ανάγκες χρήσης και αξιοποίησης των ηχείων τους.
 

Τα ραδιόφωνα BLAUPUNKT, έχουν άψογο φινίρισμα, αλλά και εξειδικευμένης τεχνολογίας tuner λήψης καθώς και κορυφαία ηχεία, τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά για την  BLAUPUNKT, προκειμένου να τοποθετηθούν στη συγκεκριμένη συλλογή ραδιοφώνων.
 

Τόσο εσείς, όσο και οι πελάτες σας, μέσα από αυτά τα ραδιόφωνα μπορείτε να ξεχάσετε το τι θα πει παρεμβολή, αλλοίωση του σήματος στη λήψη, παραμόρφωση από ένα επίπεδο ήχου και πάνω  και ένα σωρό άλλα συμπτώματα των κοινών ραδιοφώνων.
 

Αγαπητοί συνεργάτες με χαρά σας καλούμε να συντονιστείτε στην ποιότητα της BLAUPUNKT και ευχόμαστε σε σας και στους πελάτες σας  ΚΑΛΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ!

deliveryΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ

phone210 - 3737000
Τηλέφωνο Παραγγελιών

Ακολουθήστε μας
facebookyoutube