Σύνδεση

Moser


MOSER


Εδώ και 65 χρόνια, το όνομα της MOSER αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Γερμανικής ποιότητας στο χώρο της επαγγελματικής κοπής σε κομμωτήρια, κουρεία και επιχειρήσεις φροντίδας κατοικιδίων. Για τη MOSER, δεν υφίσταται εφαρμογή κοπής τρίχας-μαλλιού στην οποία να μη μπορεί να ανταποκριθεί, παρέχοντας πάντα τέλεια αποτελέσματα με εκπληκτικά μεγάλες ταχύτητες. Μια μηχανή MOSER, αποτελεί το απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Η τεράστια αυτονομία στα επαναφορτιζόμενα μοντέλα, καθώς και μια ευρύτατη γκάμα κεφαλών κοπής, styling, fine trimming και tattoo της MOSER, προσδίδουν κύρος στον επαγγελματία, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν άνεση στη χρήση και σιγουριά για το τέλειο αποτέλεσμα.
 

Μηχανές που δεν στομώνουν, εργονομικές λαβές, κεφαλές ασύγκριτης Γερμανικής ποιότητας, δείχνουν τη σίγουρη λύση-διαδρομή προς την επιτυχία.
 

Οι μηχανές της MOSER βρίσκονται στα χέρια διακεκριμένων κομμωτών σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ παράλληλα το μεγαλύτερο ποσοστό επαγγελματιών που εκθέτουν τις δημιουργίες τους ανά τον κόσμο ή κάνουν επιδείξεις εναλλακτικών τρόπων και στυλ κουρέματος, έχουν στα χέρια τους μια MOSER.
 

Τα χέρια των ειδικών λύνονται με τέτοιο τρόπο, ώστε η απλή απαίτηση μιας αποτελεσματικής κοπής ή τριμαρίσματος μαλλιών μεταβάλλεται αυτόματα σε δίψα και έμπνευση για δημιουργία και καινοτομία.
 

Τα τελευταία χρόνια η MOSER, στηριγμένη στην τεχνογνωσία της στο επαγγελματικό κοπτικό, δημιουργεί με μεγάλη επιτυχία νέες καταναλωτικές σειρές, οι οποίες πλέον μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε οικιακή χρήση περιποίησης-κοπής και να δώσουν Γερμανική επώνυμη λύση στην αναζήτηση που έχουμε όλοι μας για καθαριότητα και σωστή υγιεινή χωρίς μεγάλο κόστος.
 

Τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα οικιακής χρήσης μοντέλα της MOSER, εγγυώνται σίγουρες πωλήσεις και καλοφημία για τα καταστήματα που τις διαθέτουν, όσο και συνεχή επίσκεψη στους χώρους αυτούς από ευχαριστημένους τελικούς καταναλωτές!


Η Γερμανική ποιότητα, αλλά και η κατασκευή κοπτικών με πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών και αξεσουάρ, διατηρεί την αναγνώριση της MOSER σε κορυφαίο επίπεδο, ενώ υπόσχεται ανάπτυξη και στην ιδιόχρηση των συσκευών της, μέσα από τις νέες καταναλωτικές σειρές!

 

Δείτε τη συλλογή της ΜOSER

deliveryΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ

phone210 - 3737000
Τηλέφωνο Παραγγελιών

Ακολουθήστε μας
facebookyoutube