Σύνδεση

Grundig Acc.

grundig acc5 140x140

GRUNDIG ACCESSORIES

Ο ιδανικός συνδυασμός επώνυμων προϊόντων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές με την ποικιλομορφία στη χρηστικότητα και την έμφαση στην ποιότητα, αλλά και την καθημερινή απόσβεση αξίας χρήσης, απεικονίζεται σε αυτή τη συλλογή της GRUNDIG.
 

Η γκάμα των προϊόντων της επώνυμης Γερμανικής εταιρίας που σας παρουσιάζεται στον κατάλογο αυτό, καλύπτει πολλαπλές καθημερινές ανάγκες, σε κάθε είδους περιβάλλον, εργασιακό ή οικιακό, δίνοντας την ευκαιρία στο πελατολόγιό σας, να επωφεληθεί από την εξαιρετική ποιότητα, τις προσιτές τιμές, αλλά και τις καινοτόμες λύσεις που απαλλάσσουν από  τους «μικρούς» καθημερινούς «πονοκεφάλους» σε κάθε περίπτωση που χρειάζεται κάποια άμεση και βολική λύση.
 

Φακοί LED υψηλής απόδοσης/μικρής κατανάλωσης, αλλά και πολυχρηστικά εργαλεία με φορητό φωτισμό για κάθε περίσταση, μεγάλη συλλογή ακουστικών και headsets που καλύπτουν όλες τις χρήσεις και άλλα αξεσουάρ για τα οποία θα υπάρχουν συνεχείς ενημερώσεις, αποτελούν τις λύσεις που προσφέρονται πάντα μέσα από την εγγύηση ποιότητας της GRUNDIG.
 

Με τις συγκεκριμένες συλλογές, σάς παρέχεται η δυνατότητα να εξασφαλίσετε συνεχείς πωλήσεις, καθώς  επίσης και να εφοδιάσετε τα καταστήματά σας με επώνυμα προϊόντα, άκρως ελκυστικά, αλλά και εξαιρετικά προσιτά στον τελικό καταναλωτή.
 

Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώνουμε για τα νέα προϊόντα με την επωνυμία GRUNDIG, αναφορικά με αξεσουάρ και αναλώσιμα, μιας και είναι βέβαιο, ότι δεν μπορούμε μέσα σε αυτόν τον κατάλογο να παρουσιάσουμε αυτές τις συνεχώς αναπτυσσόμενες συλλογές σε όλο τους το εύρος.

deliveryΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ

phone210 - 3737000
Τηλέφωνο Παραγγελιών

Ακολουθήστε μας
facebookyoutube