Σύνδεση

MOSER BRAND OF THE YEAR

Τα κοπτικά της σειράς Animal της MOSER κερδίζουν το βραβείο «Brand Of the Year 2017/2018”

Η MOSER Animaline κέρδισε το βραβείο “Brand of the Year 2017/2018”  στην κατηγορία «προϊόντα περιποίησης κατοικίδιων – κουρευτικές & τρίμμερ – Γερμανία»

Στην τελετή αυτή επιβραβεύονται τα επιτεύγματα ορισμένων από τις μεγαλύτερες μπράντες σε ολόκληρο τον κόσμο. H MOSER Animal επιλέχθηκε και βραβεύτηκε ανάμεσα σε 800 μπράντες από 60.000 ιδιοκτήτες κατοικίδιων στην κατηγορία «προϊόντα περιποίησης κατοικίδιων – κουρευτικές & τρίμμερ»


Τα Βραβεία διοργανώνονται από τον World Branding Forum, έναν παγκόσμιο, μη κερδοσκοπικό οργανισμό, με αντικείμενο την αναβάθμιση των υπηρεσιών για το καλό των εταιρειών καθώς και των καταναλωτών. "Η έκδοση Animalis των Βραβείων αποτίνει φόρο τιμής στα επιτεύγματα εταιρειών από ολόκληρο τον κόσμο με προϊόντα που αφορούν τα κατοικίδια. Οι ψήφοι των καταναλωτών υπολογίζονται στο 70% του τελικού αποτελέσμτος, οπότε οι νικητές πρέπει να έχουν οικοδομήσει ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες τους προκειμένου να κερδίσουν", δήλωσε ο Richard Rowles, Πρόεδρος του World Branding Forum.