Σύνδεση

AQUA GROOM: Ήρθε για να μείνει!

Το trimmer της WAHL “AQUA GROOM” αποτελεί ένα πλήρες σετ περιποίησης υψηλών προδιαγραφών, κατασκευασμένο στις Η.Π.Α. και σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχει όλα τα εργαλεία για γρήγορο και άνετο τριμμάρισμα με ακρίβεια. Είναι ιδανικό για χρήση σε ολόκληρο το σώμα και χάρη στον εργονομικό του σχεδιασμό και την αντιολισθητική του λαβή, το τριμμάρισμα γίνεται εύκολο!

Το Aqua Groom τροφοδοτείτε από μια μπαταρία προηγμένης τεχνολογία Ιόντων λιθίου η οποία του δίνει 180 λεπτά αυτονομία με μόνο 60 λεπτά φόρτισης. Η λειτουργία Quick-Charge μπορεί να σας σώσει σε περίπτωση που βιάζεστε! Η λειτουργία αυτή επιτρέπει 3 λεπτά λειτουργίας με μόλις 1 λεπτό φόρτισης!

Το τρίμμερ αυτό είναι κατάλληλο για χρήση στο ντους και γι’ αυτό το λόγο μπορεί και να ξεπλυθεί κάτω από τρεχούμενο νερό*.

Το AQUA GROOM διαθέτει αυτοακονιζόμενες λεπίδες ακριβείας από ανοξείδωτο ατσάλι και περιλαμβάνει έξτρα ξυριστική κεφαλή καθώς και μεγάλη ποικιλία από χτενάκια!

*Προσοχή: Η συσκευή δεν θα πρέπει να βυθίζεται στο νερο.

Δείτε περισσότερα στο https://www.zazopoulossa.gr/index.php/el/prosopiki-frontida/2-1-wahl-model-aqua-groom-9899-016-detail

Δείτε το Video του προϊόντος στο https://youtu.be/me9IaAYxp8I