Σύνδεση
 • 01_WAHL.jpg
 • 02_LiGoldEdition.jpg
 • 03_MOSER.jpg
 • 04_EPILADY.jpg
 • 04_MOSER-GENIO-FADE.jpg
 • 05_Gama_GBS.jpg
 • 06_BARBXPERT.jpg
 • 07_BRAUN.jpg
 • 07_ERMILA.jpg
 • 08_PERFETTO.jpg
 • 09_Gama.jpg
 • 10_DEMELISS.jpg
 • 11_JLD_preses_atmou.jpg
 • 12_HQ.jpg
 • 13_ELITEtif.jpg
 • 14_MOTOROLA.jpg
 • 15_VOXSON.jpg
 • 16_TAURUS.jpg
 • 17_WESTINGHOUSE.jpg
 • 18_OLYMPUS.jpg
 • 19_BRAUN.jpg
 • 20_Fisic.jpg
 • 21_Alecto_bb.jpg
 • 22_FAVOR.jpg
 • 23_SHARP.jpg

Εκπροσωπήσεις

TAURUS

H Taurus ιδρύθηκε το 1962, από «βετεράνους» στο χώρο της οικιακής αγοράς και γρήγορα εδραιώθηκε σαν η κύρια εταιρία μικροηλεκτρικών συσκευών σε ολόκληρη την Ιβηρική χερσόνησο. Στη διάρκεια αυτών των 50 ετών, η Taurus  εξελίχθηκε σε μία από τις κορυφαίες εταιρίες στη βιομηχανία των μικροηλεκτρικών συσκευών, με κραταιά παρουσία και στις 5 ηπείρους.
 

Εξαντλητικοί έλεγχοι, οι οποίοι διενεργούνται τόσο από το τεχνικό, όσο και από το τμήμα ελέγχου ποιότητας της Taurus, εγγυώνται τη σωστή λειτουργία, αλλά και την ασφάλεια όλων των συσκευών, πριν αυτές κυκλοφορήσουν στην αγορά και φτάσουν στα χέρια του τελικού καταναλωτή!
 

Όλες οι συσκευές ελέγχονται εξονυχιστικά, σε ό,τι αφορά την εναρμόνισή τους με κάθε ισχύουσα κοινοτική οδηγία, όπως για παράδειγμα την 2011/65/eu, η οποία επαληθεύει ότι τα μέρη και εξαρτήματα κατασκευής των συσκευών Taurus, δεν υπερβαίνουν τα επιτρεπτά επίπεδα συγκεκριμένων ουσιών (R.O.H.S) και της ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας, σύμφωνα με την ντιρεκτίβα 89/336/EEC (CE).
 

Επίσης, δίνεται μεγάλη σημασία σε ελέγχους που αφορούν τη σωστή συσκευασία των συσκευών, αλλά και δοκιμές ρίψης των εξωτερικών κιβωτίων που περιέχουν συσκευές Taurus, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ότι το προϊόν, δεν διατρέχει κίνδυνο αλλοίωσης των προδιαγραφών του, λόγω μεταφοράς ή αποθήκευσης, εφόσον φυσικά τηρούνται οι οδηγίες όπως περιγράφονται στις εξωτερικές συσκευασίες!
 

Εκτεταμένη είναι και η επένδυση της εταιρίας στην έρευνα και την ανάπτυξη των προϊόντων της, αφού όλες οι συσκευές που φέρουν την ετικέτα της Taurus, αναπτύσσονται στο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης του Ομίλου, στην πόλη της Oliana της βόρειας Ισπανίας.
 

Η καινοτομία, η ευρηματικότητα, το μοντέρνο design, αλλά και η εξέχουσα ποιότητα κατασκευής, βρίσκουν την εφαρμογή τους στα προϊόντα προσωπικής περιποίησης της TAURUS.
 

Βασισμένοι στις ήδη εκτεταμένες γνώσεις τους, τους ανεξάντλητους πόρους τους, αλλά και τη συνεχή επένδυσή τους στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης, οι άνθρωποι της TAURUS, κατόρθωσαν να αναπτύξουν μια σειρά από μοναδικά προϊόντα, τα οποία εκμεταλλεύονται όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία της προσωπικής περιποίησης.

 

Τρανό παράδειγμα, η σειρά συσκευών με τεχνολογία υπέρυθρης ακτινοβολίας (IST), η οποία δίνει στον επαγγελματία, αλλά και στον απαιτητικό ιδιώτη, το απόλυτο εργαλείο ακρίβειας, παραγωγικότητας και εργονομίας, στο χώρο του hair styling. Η σειρά των συσκευών με Argan Oil, προσφέρουν μοναδικό styling, με ύψιστο βαθμό φροντίδας και ασφάλειας για τα μαλλιά. Η σειρά από κοπτικά της TAURUS, με τεχνολογίες κραμάτων τιτανίου και ανοξείδωτου χάλυβα, εγγυώνται επαγγελματικά αποτελέσματα.
 

Φυσικά, πιστοί στις αρχές μας και στις επιταγές της εποχής, έχουμε εξασφαλίσει για τους πελάτες μας, όλα τα πλεονεκτήματα της σειράς Taurus Personal Care, σε πάντα ανταγωνιστικές τιμές, διαφυλάσσοντας παράλληλα, τόσο τα υψηλά ποσοστά κερδοφορίας τους, όσο και την αποδοχή στο δικό τους πελατολόγιο.
 

Μέσω μιας εκτεταμένης διαδικασίας εθνικής και διεθνούς επέκτασης, ο Όμιλος Taurus, έχει μετατραπεί σε ένα ισχυρό εθνικό εταιρικό γκρουπ, ειδικευμένο στο να καλύπτει τις ανάγκες νοικοκυριών σε όλο τον κόσμο, με παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες.
 

H Taurus, μέσα από την συνεργασία με την εταιρεία μας, προσβλέπει στην δομημένη ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά, προκειμένου να δώσει λύσεις στην κουζίνα, και όχι μόνο, κάθε νοικοκυριού, με σεβασμό προς το μέσο ελληνικό εισόδημα.

 

Δείτε τη συλλογή της Taurus


BLAUPUNKT

 

Η BLAUPUNKT από το 1923 (έτος ίδρυσης) συνέδεσε το όνομα της με την ισχυρή λήψη σε κάθε τύπου δέκτη ραδιοφώνου και με αυτό τον τρόπο καθιερώθηκε στη συνείδηση των καταναλωτών σαν υψηλής ποιότητας όνομα!
 

Σήμερα, με μία συλλογή ραδιοφώνων, σε λευκό και μαύρο χρώμα, τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες (τσέπης, γραφείου, ταξιδίου κλπ) τόσο σε αναλογικά όσο και σε ψηφιακά μοντέλα, η BLAUPUNKT αναλαμβάνει την ευθύνη της ποιότητας λήψης ακόμα και στις ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ αλλά ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΛΗΨΗΣ!
 

Αν πραγματικά θέλετε ΕΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ «ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ» όποιον σταθμό εσείς θέλετε και όχι μόνο «ότι υπάρχει»,  τότε αυτή είναι η εταιρία που πρέπει να εμπιστευτείτε και να συστήσετε στους πελάτες σας!
 

Από το 2014, χάρη στην εξαιρετικά «φιλική» τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας, η εξαιρετική ποιότητα της BLAUPUNKT είναι πλέον προσιτή σε κάθε εισοδηματική τάξη, ενώ παράλληλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά διατηρούνται σε κορυφαίο επίπεδο.
 

Το ραδιόφωνο ανέκαθεν αποτελούσε όχι μόνο ένα μέσο ενημέρωσης ή διασκέδασης ατομικής χρήσης (όπως πλέον σήμερα είναι τα κινητά ή άλλα πολυμέσα επικοινωνίας και ακρόασης), αλλά και μια αυτόνομη συσκευή λήψης της οποίας το αποτέλεσμα μπορεί να απολαμβάνει μια παρέα/οικογένεια κλπ, χωρίς να χρειάζεται να υπάρχουν στην ατμόσφαιρα ασύρματα δίκτυα και άλλες ενδεχόμενα επιβλαβείς συχνότητες!
 

Με την ευκαιρία αξίζει να σημειωθεί, ότι κάθε ραδιόφωνο BLAUPUNKT αποτελεί προϊόν ειδικής και μοναδικής σχεδίασης, η οποία έχει σκοπό να κάνει το προϊόν ιδιαίτερα χρηστικό και φιλικό σε κάθε ηλικία και επίπεδο ακροατή!
 

Όλα τα ραδιόφωνα της συλλογής αυτής (εκτός από τα δύο μοντέλα τσέπης) διαθέτουν στερεοφωνική έξοδο ακουστικών (που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σύνδεση με εξωτερικό σύστημα ενισχυτή-ηχείων). Τα επιτραπέζια μοντέλα έχουν την επιπλέον δυνατότητα σύνδεσής τους (LINE-IN) με άλλες εξωτερικές μονάδες αναπαραγωγής μουσικής (π.χ. Mp3 player/laptop) προκειμένου να διευκολύνουν σύνθετες ανάγκες χρήσης και αξιοποίησης των ηχείων τους.
 

Τα ραδιόφωνα BLAUPUNKT, έχουν άψογο φινίρισμα, αλλά και εξειδικευμένης τεχνολογίας tuner λήψης καθώς και κορυφαία ηχεία, τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά για την  BLAUPUNKT, προκειμένου να τοποθετηθούν στη συγκεκριμένη συλλογή ραδιοφώνων.
 

Τόσο εσείς, όσο και οι πελάτες σας, μέσα από αυτά τα ραδιόφωνα μπορείτε να ξεχάσετε το τι θα πει παρεμβολή, αλλοίωση του σήματος στη λήψη, παραμόρφωση από ένα επίπεδο ήχου και πάνω  και ένα σωρό άλλα συμπτώματα των κοινών ραδιοφώνων.
 

Αγαπητοί συνεργάτες με χαρά σας καλούμε να συντονιστείτε στην ποιότητα της BLAUPUNKT και ευχόμαστε σε σας και στους πελάτες σας  ΚΑΛΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ!


WAHL


Κυρίαρχη εταιρία στο χώρο της προσωπικής περιποίησης και παγκόσμιος ηγέτης στα κοπτικά μαλλιών, σώματος και κατοικιδίων. Από το 1919, ο ιδρυτής της εταιρίας Leo J. Wahl, ακολουθώντας τις φοιτητικές του «ανησυχίες», προχώρησε στην κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας των εφευρέσεών του, πάνω στην τεχνολογία τρόπου και ποιότητας παραγωγής κουρευτικών μηχανών.
 

Ακολούθησαν πολλές ακόμα πατέντες, οι οποίες εφαρμόστηκαν από την WAHL και την οδήγησαν στην απόλυτη επικράτηση στην Αμερικάνικη αγορά και σύντομα σε όλο τον κόσμο.
 

Η εταιρία απογειώθηκε, όταν πλέον η παραγωγική διαδικασία έγινε κάθετη, στις νέες, τεραστίου μεγέθους εγκαταστάσεις της, το 1957 στο Sterling του Illinois, ΗΠΑ.
 

Από το διάστημα αυτό και μετά, ακολούθησαν πολύ σημαντικές πρωτιές και καταιγισμός δημιουργίας προϊόντων, φιλικών προς τον επαγγελματία χρήστη, αλλά και στο αποτέλεσμα αυτού πάνω στον τελικό αποδέκτη του, δηλαδή τον πελάτη του κομμωτηρίου. Δεν είναι τυχαίο, ότι η NASA επέλεξε τη WAHL για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει τη μοναδική κουρευτική μηχανή για χρήση στο διάστημα (συνθήκες μηδενικής βαρύτητας) από τα πληρώματα των διαστημικών λεωφορείων και του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.
 

Από το 1990, η WAHL έκανε σοβαρές επενδύσεις στο μάρκετινγκ, αλλά και στις γραμμές παραγωγής, έτσι ώστε να μπορεί σήμερα να κυριαρχεί πλέον και στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων κοπής και περιποίησης, μιας και στην ουσία με πολύ λίγα χρήματα δίνει τη δυνατότητα στον τελικό καταναλωτή να απολαύσει το εξαιρετικό επαγγελματικό αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται πλέον τις «τσουχτερές» υπηρεσίες ενός κομμωτηρίου. Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα, όποιος καταναλωτής αγοράζει για οποιονδήποτε λόγο ένα προϊόν προσωπικής φροντίδας WAHL, δεν το αλλάζει με τίποτα και πολύ σύντομα φροντίζει να εμπλουτήσει τη συλλογή του με νέα προϊόντα WAHL καθημερινής περιποίησης για όλη την οικογένεια.
 

Στις μέρες μας η WAHL, σαν παγκόσμια επιχειρησιακή μονάδα, έχει περάσει στα χέρα της τρίτης γενιάς της οικογένειας του ιδρυτή της και διοικείται από το 1997 από τον Gregory S. Wahl. Απασχολεί 1800 άτομα σε όλο τον κόσμο με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ιαπωνία και φυσικά Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
 

Το 2010, η WAHL γιόρτασε τα ενενηκοστά γενέθλιά της λανσάροντας με παγκόσμια πρωτοπορία, μηχανές με μπαταρία λιθίου, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την ηγετική της θέση στο χώρο.
 

Οι προβλέψεις του Greg Wahl για το μέλλον,  μέσα από την σταθερή ποιοτική υποστήριξη της αγοράς και των σημείων πώλησης της WAHL, είναι εξαιρετικά ευοίωνες και είμαστε περήφανοι που μια εταιρία τέτοιου βεληνεκούς και προοπτικής, εμπιστεύεται τη διανομή των προϊόντων της σ΄εμάς.
 

Ελάτε σε επαφή με το δίκτυο πωλήσεών μας, έτσι ώστε να ενημερωθείτε σε βάθος για τη δυναμική των προϊόντων WAHL και να γευτείτε μαζί μας την επιτυχία που απολαμβάνει η πρώτη εταιρία σε πωλήσεις κουρευτικών στον κόσμο!

Επώνυμες λύσεις με τεράστια αξία χρήσης! Ευχαριστημένοι πελάτες! Άριστα αποτελέσματα!!!


Δείτε τη συλλογή της WAHL


MOSER


Εδώ και 65 χρόνια, το όνομα της MOSER αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Γερμανικής ποιότητας στο χώρο της επαγγελματικής κοπής σε κομμωτήρια, κουρεία και επιχειρήσεις φροντίδας κατοικιδίων. Για τη MOSER, δεν υφίσταται εφαρμογή κοπής τρίχας-μαλλιού στην οποία να μη μπορεί να ανταποκριθεί, παρέχοντας πάντα τέλεια αποτελέσματα με εκπληκτικά μεγάλες ταχύτητες. Μια μηχανή MOSER, αποτελεί το απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Η τεράστια αυτονομία στα επαναφορτιζόμενα μοντέλα, καθώς και μια ευρύτατη γκάμα κεφαλών κοπής, styling, fine trimming και tattoo της MOSER, προσδίδουν κύρος στον επαγγελματία, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν άνεση στη χρήση και σιγουριά για το τέλειο αποτέλεσμα.
 

Μηχανές που δεν στομώνουν, εργονομικές λαβές, κεφαλές ασύγκριτης Γερμανικής ποιότητας, δείχνουν τη σίγουρη λύση-διαδρομή προς την επιτυχία.
 

Οι μηχανές της MOSER βρίσκονται στα χέρια διακεκριμένων κομμωτών σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ παράλληλα το μεγαλύτερο ποσοστό επαγγελματιών που εκθέτουν τις δημιουργίες τους ανά τον κόσμο ή κάνουν επιδείξεις εναλλακτικών τρόπων και στυλ κουρέματος, έχουν στα χέρια τους μια MOSER.
 

Τα χέρια των ειδικών λύνονται με τέτοιο τρόπο, ώστε η απλή απαίτηση μιας αποτελεσματικής κοπής ή τριμαρίσματος μαλλιών μεταβάλλεται αυτόματα σε δίψα και έμπνευση για δημιουργία και καινοτομία.
 

Τα τελευταία χρόνια η MOSER, στηριγμένη στην τεχνογνωσία της στο επαγγελματικό κοπτικό, δημιουργεί με μεγάλη επιτυχία νέες καταναλωτικές σειρές, οι οποίες πλέον μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε οικιακή χρήση περιποίησης-κοπής και να δώσουν Γερμανική επώνυμη λύση στην αναζήτηση που έχουμε όλοι μας για καθαριότητα και σωστή υγιεινή χωρίς μεγάλο κόστος.
 

Τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα οικιακής χρήσης μοντέλα της MOSER, εγγυώνται σίγουρες πωλήσεις και καλοφημία για τα καταστήματα που τις διαθέτουν, όσο και συνεχή επίσκεψη στους χώρους αυτούς από ευχαριστημένους τελικούς καταναλωτές!


Η Γερμανική ποιότητα, αλλά και η κατασκευή κοπτικών με πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών και αξεσουάρ, διατηρεί την αναγνώριση της MOSER σε κορυφαίο επίπεδο, ενώ υπόσχεται ανάπτυξη και στην ιδιόχρηση των συσκευών της, μέσα από τις νέες καταναλωτικές σειρές!

 

Δείτε τη συλλογή της ΜOSER


GA.MA


Ήταν το 1969, όταν η συνάντηση και το δημιουργικό ταλέντο μερικών κομμωτηρίων είχε ως  αποτέλεσμα την  δημιουργία του πρώτου ισιωτικού μαλλιών GA.MA που παράχθηκε σε μεγάλη κλίμακα και κέντρισε το παγκόσμιο ενδιαφέρον και την προσοχή των επαγγελματιών στη φροντίδα των μαλλιών.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι hairstylists των σημαντικότερων επιδείξεων μόδας και τα κομμωτήρια υιοθέτησαν τα προϊόντα GA.MA ως εργαλεία για τη δημιουργία μοναδικών και επιτυχημένων στυλ.

 

“Επαγγελματικά εργαλεία για τη φροντίδα της ομορφιάς σας”.  Αυτός είναι ο σκοπός που έχει θέσει η εταιρεία GA.MA εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια και την έχει καταστήσει ηγετική εταιρεία στην παραγωγή επαγγελματικών προϊόντων για τη φροντίδα των μαλλιών, όπως σεσουάρ και ισιωτικά, έχοντας ως βάση την ιταλική αγορά και παρουσία σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

Η εταιρεία GA.MA  διαθέτει εργαστήρια έρευνας σε Ιταλία, Αργεντινή και Κίνα όπου μελετώνται νέες πρωτοποριακές λύσεις, διαφορετικές μεταξύ τους, εξειδικευμένες για κάθε γούστο και ικανές να ικανοποιήσουν καταναλωτικά και επαγγελματικά ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες . Η συνεχής μελέτη για τη βελτίωση της χρήσης των προϊόντων GA.MA, οδήγησε στο σχεδιασμό και στην εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών που αποδείχθηκαν πραγματικές επαναστάσεις.
Στα τέλη της δεκαετίας του ‘90  η τεχνολογία  QuickHeat  έκανε πραγματικότητα μια ουτοπία: ισιωτικά μαλλιών έτοιμα για χρήση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έφεραν την επανάσταση στην καθημερινή εργασία των κομμωτηρίων.
Στο 2010 αποκτήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας  οπότε ξεκίνησε η παραγωγή και διάθεση ισιωτικών με την καινοτόμο τεχνολογία IHT (Instant Heat Technology), η οποία θερμαίνει τις ισιωτικές πλάκες σε χρόνο μηδέν και, με ένα μόνο πέρασμα, χαρίζει ίσια και λαμπερά μαλλιά για ένα αποτέλεσμα που διαρκεί.
Ενώ τα τελευταία χρόνια η εταιρεία GA.MA   έχει  διευρύνει την ποικιλία των προϊόντων  της  με  σεσουάρ, ψαλίδια για μπούκλες και κουρευτικές μηχανές ενώ η κυκλοφορία στην αγορά  της νέας σειράς επαγγελματικών σεσουάρ 100% Made in Italy είναι η πιο πρόσφατη καινοτομία της εταιρείας  GA.MA.

 

Άριστα τεχνολογικά προϊόντα με Ιταλική φινέτσα τα είδη της εταιρείας GA.MA  , εύχρηστα και πολύ αποδοτικά στα χέρια έμπειρων επαγγελματιών , υποστηρίζονται από την εγγύηση ποιότητας και service  της εταιρείας μας , και προσδίδουν σίγουρες πωλήσεις ικανοποιώντας τους καταναλωτές .

 

Δείτε τη συλλογή της GA.MA

ZANUSSIH Zanussi αποτελεί ηγέτη στο κλάδο λευκών συσκευών, μικροσυσκευών και ειδών οικιακών σκευών. Δραστηριοποιείται με εξαγωγές από το 1946, σε όλο τον κόσμο έχοντας κατακτήσει τη φήμη των πλέον καινοτόμων προϊόντων με τον εξαιρετικά μοντέρνο σχεδιασμό.

 

Το 1916 ο Antonio Zanussi ιδρύει ένα μικρό εργαστήριο και με τη βοήθεια του γιου του ξεκίνησε η επιχειρηματική τους δραστηριότητα κατασκευάζοντας αρχικά ξυλόσομπες και φούρνους.

 

Η εταιρεία χαρακτηρίζεται ως “Excellence in Design and Innovation” και όχι άδικα καθώς από την έναρξη της λειτουργία της επενδύει συνεχώς στην έρευνα, τη καινοτομία και το σχεδιασμό των προϊόντων της

 

Το νέο project της εταιρείας στοχεύει στην ανάπτυξη ενός καινούριου σημείου πώλησης, με την αξιοπιστία και ποιότητα του ονόματος Zanussi. Σκεύη που δεν περνάνε απαρατήρητα και από τον πιο απαιτητικό καταναλωτή καθώς χαρακτηρίζονται από την υψηλής ποιότητας κατασκευής τους, την ευκολία χρήσης και φυσικά τον Ιταλικό σχεδιασμό τους. 

 

Έχουμε τη τιμή να μπορούμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ολοκαίνουρια σειρά οικιακών σκευών της εταιρείας Zanussi, που θα αποτελέσουν υψηλής επισκεψιμότητας key point σε κάθε κατάστημα προσφέροντας υψηλό περιθώριο κέρδους 

ZANUSSI1

 

Δείτε τη συλλογή Zanussi

 


TELEFUNKEN

 

Mε ιδιαίτερη ικανοποίηση η εταιρεία μας Κ.Α. ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ « ανακοινώνει το λανσάρισμα  με χαρά ενημερώνει τους συνεργάτες της ότι εφεξής στη συλλογή μικροσυσκευών που διαθέτει  στην Ελληνική Αγορά συμμετέχουν όλοι οι νέοι κωδικοί TELEFUNKEN , οι οποίοι αποτελούν το πρώτο βήμα της ιστορικής Γερμανικής εταιρίας στο χώρο της καταναλωτικής οικιακής μικροσυσκευής.


Η ιστορική Γερμανική μάρκα TELEFUNKEN  ιδρύθηκε το 1903 με έδρα το Βερολίνο και σύντομα έγινε παγκόσμια γνωστή για την ποιότητα  και πιστότητα της στα προϊόντα ήχου και εικόνας .  Ήδη από τον πρώτο παγκόσμιο  πόλεμο  η TELEFUNKEN κατασκεύασε το πρωτοποριακό και μοναδικό σε όλο τον κόσμο σύστημα πλοήγησης radio navigation για τα  Zeppelin !  Σύντομα επεκτάθηκε σε διάφορους τομείς προϊόντων εξαπλώνοντας το δίκτυο της στην Ευρώπη και στην Αμερική  δημιουργώντας και κατακτώντας αγορές .

 

Οι οικιακές μικροσυσκευές TELEFUNKEN χαρακτηρίζονται από την υψηλή αισθητική και άνετη χρήση  τους , την ευρηματικά μεγάλη ποικιλία ειδών , την ελκυστική συσκευασία τους  και τις εξαιρετικά ικανοποιητικές τιμές πώλησης οι οποίες συνδυάζουν το value for money αποδεικνύοντας ότι η συνάρτηση σχέσης τιμής και ποιότητας είναι αυταπόδεικτη.


Οι οικιακές μικροσυσκευές TELEFUNKEN  φέρουν όλες  τις απαιτούμενες ποιοτικές πιστοποιήσεις  ενώ εξελίσσουν συστηματικά την περαιτέρω  ποιοτική τους αναβάθμιση σχεδιάζοντας  νέα είδη ικανά να εξυπηρετήσουν κάθε  καταναλωτική ανάγκη.


TELEFUNKEN Η ιδανική πρόταση για ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα για κάθε καταναλωτή .

 

 

Δείτε την πλήρη συλλογή TELEFUNKEN Εδώ!

grundig acc5 140x140

GRUNDIG ACCESSORIES

Ο ιδανικός συνδυασμός επώνυμων προϊόντων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές με την ποικιλομορφία στη χρηστικότητα και την έμφαση στην ποιότητα, αλλά και την καθημερινή απόσβεση αξίας χρήσης, απεικονίζεται σε αυτή τη συλλογή της GRUNDIG.
 

Η γκάμα των προϊόντων της επώνυμης Γερμανικής εταιρίας που σας παρουσιάζεται στον κατάλογο αυτό, καλύπτει πολλαπλές καθημερινές ανάγκες, σε κάθε είδους περιβάλλον, εργασιακό ή οικιακό, δίνοντας την ευκαιρία στο πελατολόγιό σας, να επωφεληθεί από την εξαιρετική ποιότητα, τις προσιτές τιμές, αλλά και τις καινοτόμες λύσεις που απαλλάσσουν από  τους «μικρούς» καθημερινούς «πονοκεφάλους» σε κάθε περίπτωση που χρειάζεται κάποια άμεση και βολική λύση.
 

Φακοί LED υψηλής απόδοσης/μικρής κατανάλωσης, αλλά και πολυχρηστικά εργαλεία με φορητό φωτισμό για κάθε περίσταση, μεγάλη συλλογή ακουστικών και headsets που καλύπτουν όλες τις χρήσεις και άλλα αξεσουάρ για τα οποία θα υπάρχουν συνεχείς ενημερώσεις, αποτελούν τις λύσεις που προσφέρονται πάντα μέσα από την εγγύηση ποιότητας της GRUNDIG.
 

Με τις συγκεκριμένες συλλογές, σάς παρέχεται η δυνατότητα να εξασφαλίσετε συνεχείς πωλήσεις, καθώς  επίσης και να εφοδιάσετε τα καταστήματά σας με επώνυμα προϊόντα, άκρως ελκυστικά, αλλά και εξαιρετικά προσιτά στον τελικό καταναλωτή.
 

Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώνουμε για τα νέα προϊόντα με την επωνυμία GRUNDIG, αναφορικά με αξεσουάρ και αναλώσιμα, μιας και είναι βέβαιο, ότι δεν μπορούμε μέσα σε αυτόν τον κατάλογο να παρουσιάσουμε αυτές τις συνεχώς αναπτυσσόμενες συλλογές σε όλο τους το εύρος.

Polaroid logoΈχοντας κατακτήσει στην ιστορία τη τεχνολογία της φωτογραφίας, η Polaroid σήμερα συνεχίζει να είναι ηγέτης σχεδιασμού και καινοτομίας, προσφέροντας συνεχώς καινούριες 

polaroid1

καταναλωτικές λύσεις όπως, tablet, τηλεοράσεις και σύγχρονα νεανικά αξεσουάρ.

Το 1943 η φωτογραφική στιγμιαίας εκτύπωσης κατέκτησε τον κόσμο και έμελλε να είναι παγκόσμια ο πρωτεργάτης του κοινωνικού διαμοιρασμού!

Η τεράστια αυτή κληρονομιά ακολουθεί και σήμερα την εταιρεία μέσω ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων που προσφέρονται στη παγκόσμια αγορά. Φωτογραφικές μηχανές, tablet, τηλεοράσεις, αξεσουάρ ήχου, αξεσουάρ για smartphone και tablet είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες που καλύπτει.

Στην Ελλάδα η Polaroid εκπροσωπείται από την Κ.Α. ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. στη κατηγορία των αξεσουάρ. Προϊόντα που χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους και τον μοναδικό τους σχεδιασμό, θα αποτελέσουν σίγουρα πόλο έλξης για το κατάστημα σας προσφέροντας σας παράλληλα υψηλή κερδοφορία μέσω ενός ευρέως αναγνωρίσιμου brand. 

 

polaroid2

 

 

 

 

 

motorola9 140x140

MOTOROLA

Η  MOTOROLA, είναι μια από τις ηγετικές παγκοσμίως εταιρίες στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, ταυτόσημη με την ασύρματη επικοινωνία σε υψηλό επίπεδο προδιαγραφών. Είναι η εταιρία η οποία, είναι γνωστή στο ευρύ κοινό για τα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, αλλά και σε ειδικότερες κατηγορίες χρηστών για τις ασύρματες συσκευές επικοινωνίας (PMR), με το όνομά της να είναι ταυτόσημο της κατηγορίας αυτής των προϊόντων.

 

Η MOTOROLA πρωτοπορεί στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης, από την ίδρυσή της το 1928 στο Schaumburg του Illinois των Ηνωμένων Πολιτειών. Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι κατέχει την πρωτιά στις νέες τεχνολογίες, όντας ο εφευρέτης του φορητού κινητού τηλεφώνου από το 1972 ακόμα!
 

Τα τελευταία χρόνια, ο διαχειριστής του μεγάλου αυτού ονόματος, αναγνωρίζοντας τη δυναμική και τον επαγγελματισμό με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις νέες προκλήσεις της αγοράς, μας εμπιστεύτηκε την εισαγωγή και διανομή των προϊόντων βρεφικών ενδοεπικοινωνιών της MOTOROLA στην Ελλάδα.
 

Στις επόμενες σελίδες, μπορείτε να δείτε συναρπαστικά μοντέλα Baby Phones MOTOROLA, τα οποία εκμεταλλεύονται αποκλειστικά τη νέα ψηφιακή τεχνολογία, με καινοτόμες πρακτικές κρυπτογράφησης, αλλά και οικολογικούς προσανατολισμούς, ώστε τόσο ηχητικά, αλλά και μέσω λήψης εικόνας, να μπορεί ο τελικός χρήστης να εποπτεύει  όχι μόνο βρέφη, αλλά και μεγαλύτερα παιδιά, άτομα ηλικιωμένα ή με αναπηρία που χρειάζονται συνεχή βοήθεια και εποπτεία, ακόμα και τα αγαπημένα τους κατοικίδια!
 

Η MOTOROLA, παρουσιάζοντας αυτήν την παγκόσμια συλλογή επικοινωνίας μέσω της εταιρίας μας, δίνει επαγγελματικού επιπέδου λύσεις σε εξαιρετικά «ευαίσθητες» οικιακές ανάγκες, όπως αυτές της βρεφανάπτυξης, της περίθαλψης και της φροντίδας και εποπτείας κατοικιδίων.
 

Πρόσθετη αξία στην επένδυση των χρηστών των οικιακών ενδοεπικοινωνιών της MOTOROLA, αποτελεί η εγγυημένη ποιότητα εξυπηρέτησης μετά την πώληση, αφού εκτός από την πανευρωπαϊκή γραμμή καταναλωτή, η οποία ανταποκρίνεται σε όλες τις γλώσσες σε ό,τι αφορά απορίες που σχετίζονται με χρήση και συντήρηση, υπάρχει και η εγγυημένη κάλυψη συντήρησης από τους άριστα καταρτισμένους συνεργάτες της εταιρίας μας.
 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας μας.

 

Δείτε τη συλλογή Motorola

Baby Monitors

Pet Monitors

daewoo

 

H Daewoo Industrial Co. Ltd. αποτελεί από την ίδρυση της μέχρι τη σημερινή της μορφή διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο εμπόριο της Κορέας. Με καθοριστικής σημασίας τη συμβολή της στην οικονομική κρίση του 1998.

 

Η εταιρεία ήταν από τις πρώτες εταιρείες με υποκαταστήματα εκτός της Κορέας, σε 37 χώρες. Για τη καλύτερη οργάνωση και επέκταση των υπηρεσιών της η εταιρεία αναδιοργανώνεται σε τρεις νέες:

 • Daewoo International Corporation στο εμπόριο,
 • Daewoo Engineering Construction Co Ltd στην κατασκευή
 • Daewoo Corporation στις άλλες.

Η Daewoo International εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της, το ανθρώπινο δυναμικό της, τα προϊόντα υψηλής ποιότητας καθώς και τα δίκτυα διανομής που διαθέτει, εισέρχεται στη νέα εποχή. 

olympus

OLYMPUS ELECTRIC

H K.A. ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. πάντα πιστή στις αξίες της, εισάγει τη μοναδική σειρά ρολογιών Olympus Electric. Επώνυμα επιτραπέζια ρολόγια ποιότητας που έρχονται στα ράφια σας για να καλύψουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας.

Παρουσιάστε στους πελάτες σας επιτραπέζια ρολόγια ποιότητας, αθόρυβης λειτουργίας ή χαμηλού επιπέδου θορύβου για τις πιο οικονομικές εκδόσεις, μηχανισμός ακριβείας, φωτιζόμενη οθόνη και σχεδιασμός που εντυπωσιάζει.

Σίγουρα τα επιτραπέζια ρολόγια Olympus θα τα αναζητήσουν άνθρωποι κάθε ηλικίας, η νέα μητέρα που δε θέλει να ξεχνάει τα γεύματα του μωρού της, οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας οι οποία θέλουν τη σιγουριά του δυνατού ξυπνητηριού, το παιδί που μαθαίνει να είναι υπεύθυνο και να ξυπνάει μόνο του.

Η ειδική συσκευασία blister πραγματικά εντυπωσιάζει, προσφέρει ευκολία στη προβολή μέσω stand, αλλά και όρθια σε ράφι. Προβάλλεται σωστά το προϊόν σας και αφήστε το να πουλάει από μόνο του.

Αγαπητοί συνεργάτες η Olympus είναι σε θέση σήμερα να σας λύσει τα χέρα στην αγορά του επιτραπέζιου ρολογιού. Εξασφαλισμένη ποιότητα, εξαιρετικός σχεδιασμός, ανταγωνιστική τιμή και όλα αυτά σε μια υπέροχη blister συσκευασία. 

Olympus1

 

Δείτε τη συλλογή Olympus

sharp

SHARP

Η SHARP CORPORATION, ιδρύθηκε το 1912 από έναν μεταλλουργό στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Πήρε το όνομά της το 1915, από την παγκοσμίου πρωτοπορίας εφεύρεση του ιδρυτή της, το «πάντα αιχμηρό» μηχανικό μολύβι, αφού SHARP στα Αγγλικά σημαίνει «αιχμηρός». Από τη δεκαετία του 1920, όταν άρχισε να σχεδιάζει και να αναπτύσσει ραδιόφωνα, ξεκίνησε η πορεία της SHARP στο χώρο των ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών. Από το 1953, προχώρησε στην ανάπτυξη και κατασκευή τηλεοράσεων, ενώ σήμερα αποτελεί τον κύριο κατασκευαστή και προμηθευτή LCD οθονών στον κόσμο και την 5η εταιρία παγκοσμίως σε πωλήσεις τηλεοράσεων.

 

Το 1964 η SHARP, ακολουθώντας μια ήδη μακρόχρονη παράδοση στην ανάπτυξη και την καινοτομία,  ανέπτυξε την πρώτη αριθμομηχανή με τρανζίστορ στον κόσμο. Δύο χρόνια αργότερα, το 1966, η SHARP παρουσίασε την πρώτη αριθμομηχανή με ολοκληρωμένο κύκλωμα (τσιπ) στον κόσμο. Η πρώτη αριθμομηχανή με κύκλωμα LSI σε μαζική παραγωγή, εισήχθη στην αγορά πάλι από την SHARP το 1969. Αυτή η τεχνολογία ήταν και η μεγάλη επανάσταση στο χώρο των αριθμομηχανών, αφού επέτρεψε την παραγωγή μονάδων σε μέγεθος «τσέπης» σε φιλική για το κοινό τιμή, καταλήγοντας να εδραιώνει την κατηγορία σαν «καθημερινό» προϊόν τόσο στις ΗΠΑ, όσο και παγκοσμίως.
 

Πάντα καινοτόμος, η SHARP παρήγαγε την πρώτη αριθμομηχανή LCD το 1973, τεχνολογία που ακολουθείται ακόμη και σήμερα.
 

Πρόσφατα η SHARP γιόρτασε τα 100 χρόνια της, εδραιώνοντας ακόμα περισσότερο την ηγετική της θέση στο χώρο, αλλά και αναδεικνύοντας το οικολογικό της προφίλ, αφού φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της λίστας της Greenpeace, για τις περιβαλλοντικά φιλικές της πρακτικές τόσο στην παραγωγή, όσο και στη διάθεση των προϊόντων της.
 

Σήμερα, σε έναν κόσμο συνεχών αλλαγών και προκλήσεων, η εταιρία μας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι αυτός ο κολοσσός της καινοτομίας και της ανάπτυξης, μας εμπιστεύεται για τη διάθεση των αριθμομηχανών της στην Ελληνική αγορά. Το μεγαλύτερο όνομα στο χώρο είναι πλέον κοντά σας με λύσεις για κάθε περιβάλλον, επαγγελματικό ή μη, λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη.
 

Έτσι, ο επαγγελματίας που θα διαθέτει το προϊόν στο κατάστημά του, μπορεί να αισθάνεται πλέον ότι θα προσφέρει στο πελατολόγιό του, ένα παγκοσμίου φήμης και αξιοπιστίας προϊόν, διαφυλάσσοντας ταυτόχρονα την κερδοφορία του, αλλά και αυξάνοντας τη φήμη της επιχείρησής του, προσελκύοντας, όλο και περισσότερους καταναλωτές.